Foto: Matrozenkoorapeldoorn

Cheque uitreiking matrozenkoor Apeldoorn aan de Klup

Apeldoorn - In het Duivensportcentrum aan de Beatrixlaan heeft het matrozenkoorapeldoorn.nl een mooie cheque gegeven aan De Klup.

Het goede doelenkoor heeft de Klup uitgekozen als één van de goede doelen in 2018. De Klup, is een dynamische ontmoetingsplek in het centrum van Apeldoorn voor mensen met en zonder beperking. Vanwege het 10-jarige bestaan van het matrozenkoorapeldoorn werden er cadeautjes uitgedeeld. Voorzitter Guus Swagemakers van het matrozenkoorapeldoorn overhandigde aan directeur Wilma Hartman van de Klup een cheque van € 2.000.

De cheque werd door De Klup met groot gejuich ontvangen! Ruim tweehonderd gasten genoten van de zang van het meezingkoor Piekobello en van het matrozenkoorapeldoorn. Het matrozenkoorapeldoorn begon voor de pauze met gezellige zeemans- en feestliedjes en daarna was het na de pauze de beurt aan het meezingkoor Piekobello. Het werd een groot succes. Een bijzonder optreden waarin beide koren afzonderlijk maar ook samen prachtig gezongen hebben. Het publiek bleef niet achter en zong met veel enthousiasme de gezellige liedjes mee. Tot slot kregen de leden van het meezingkoor Piekobello een mooie medaille omgehangen voor hun feestelijke zangbijdrage.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden