Apeldoorns bedrijf Bloey lanceert app waarmee winkelend publiek tegoeden opbouwt

Apeldoorn - Voor mensen die van sparen én winkelen houden, is er een speciale app ontwikkeld: Bloey. Het spaarprogramma van Bloey, dat deze week gelanceerd is in Apeldoorn, start met een grootse Valentijnsactie. De consument kan de app gratis installeren op de telefoon en direct profiteren.
 
Sparen terwijl je winkelt is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Zodra de Bloey app geïnstalleerd is op de telefoon en de consument in het deelnemende gebied van de stad aanwezig is, begint het sparen. Per uur bouwt de consument al snel een tegoed op van €2,50 Bloey euro's. Deze tegoeden kunnen worden besteed bij deelnemende ondernemers, waarbij de consument bijvoorbeeld korting op een artikel of een gratis kop koffie krijgt. 
 
Om de lancering te vieren, start het Apeldoorns bedrijf Bloey met een grootse Valentijnsactie met een verrassingselement. Zodra de eerste €2,50 Bloey euro's zijn gespaard, kunnen deze ingewisseld worden voor een voucher. Hiermee kan een mooi product van hoge waarde gekocht worden met een korting van 50%, maar de consument ziet pas welk product het is na aanschaf van de voucher. Deze actie is alleen geldig op 14 februari.
 
De oprichters van Bloey zijn dit spaarprogramma gestart om de stadcentra verrassend en uitdagend te houden, met veel leuke winkels en horecagelegenheden. "Wij willen consumenten laten ervaren dat een bezoek aan de binnenstad een emotioneel rijke beleving oplevert, waar je mensen ontmoet en oude bekenden tegen het lijf loopt.", aldus medeoprichter Edwin Neijenhuis. 
 
Voor meer informatie over Bloey: www.bloey.nl 
 
 

Meer berichten