Foto: Tom van Ooijen

Netwerkhulp voor werkzoekende alleenstaande ouders

Apeldoorn - Veel mensen in Nederland vinden werk of stages via andere mensen in hun omgeving, met behulp van hun netwerk. Maar het hebben en onderhouden van een sterk netwerk is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom start de gemeente Apeldoorn in maart 2018 met een proef om alleenstaande werkzoekende ouders te verbinden met ervaren netwerkers. 

Wat is de 10 voor 10 Challenge?
Het doel van de 10 voor 10 Challenge is om 10 netwerkbuddy's te koppelen aan 10 alleenstaande ouders en daarmee hun netwerk te vergroten, en ook de kans op werk. Een maand lang zullen de 10 netwerkers hun ervaring en netwerk delen met een werkzoekende alleenstaande ouder. De challenge start op 12 maart en eindigt op 12 april 2018. Aanmelden kan nog tot 20 februari. 

Alleenstaande werkzoekende ouders gezocht
Ben jij een alleenstaande moeder of vader en op zoek naar werk? Lijkt het je leuk om daar hulp bij te krijgen door in contact te komen met een netwerkbuddy? Meld je dan aan voor de 10 voor 10 Challenge. In totaal worden er 10 deelnemers gezocht. Kijk op www.apeldoorn.nl/10voor10challenge voor meer informatie of stuur een e-mail naar 10voor10challenge@apeldoorn.nl. 

Meer berichten