kids larp
kids larp (Foto: HJ van de Linden)

Kids larp in Apeldoorn bij de taveerne Chroma

Apeldoorn - De Wintergeesten blazen wederom met hun koude adem over de wereld. De zomertijd van Ambrosius zit er weer op voor dit jaar en het is tijd voor de Wildernis en zijn taveerne om plaats te maken voor Chroma en zijn wintertaveerne.

Chroma, de taveernehouder van de Winter Wildernis nodigt alle jonge avonturiers uit om de wintermaanden door te brengen in de beschutting van zijn taveerne. Zoals ieder jaar heeft hij de beste leermeesters van alle windstreken uitgenodigd om zijn gasten te helpen om hun vaardigheden te verbeteren. Ook nieuwe avonturiers zijn van harte welkom bij taveerne Chroma.

Kidstaveernelarp Chroma
Kidstaveernelarp Chroma is een binnenlarp die zich afspeelt in dezelfde verhaalwereld als buitenlarp de Wildernis. Omdat het in de winter erg koud kan zijn buiten en we toch een leuk evenement willen organiseren kiezen we voor deze vorm van larp.

Wanneer is taveernelarp Chroma
Het eerste evenement van Taveernelarp Chroma vindt plaats op zondag 4 februari 2018. Deelnemer zijn vanaf 11.00 welkom als ze geschminkt willen worden en anders vanaf 11.30. Het verhaal begint om 12.00 en eindigt rond 16.00-16.30.

Inschrijven en meer informatie
Meer informatie kan je vinden op https://www.ocalis.nl/activiteiten-voor-kids/kidslarp-de-wildernis-chroma-taveernelarp/

Meer berichten