Gratis introductieavond Vrouwengroep

APELDOORN - Wanneer je als vrouw behoefte hebt om je zelf beter te leren kennen dan is dit de plek!

Soms heb je het gevoel dat je steeds tegen hetzelfde aanloopt of vraagt je af ‘is dit het nu?’ Voor iedereen heel herkenbaar maar hoe kun je hier nou verandering in krijgen? De dynamiek van de groep en de lesstof die wij aanreiken kan je hierbij helpen.
De onderlinge feedback helpt je meer inzicht te krijgen in je eigen patronen en mechanismes. De herkenning bij elkaar helpt je te relativeren en het bevrijdende gevoel ‘dat een ander daar ook last van heeft’ doet wonderen.
Wat de deelnemers erg aanspreekt is dat wij werken wij vanuit eigen ervaring. Niets is ons vreemd. Dit nodigt uit om eigen ervaringen in alle openheid te delen en maakt de lesstof en ‘tools’ die we aanreiken heel hanteerbaar in de dagelijkse praktijk.
“Dat er zoveel aspecten in een zeer korte tijd geleerd, gedaan en ervaren worden vond ik super!”
“De kracht van echt delen met vrouwen onder elkaar is machtig mooi” (deelneemsters)
“Door wat ik heb geleerd kan ik nu veel beter communiceren, daar ben ik zo blij mee!

De warme open sfeer, lesstof, ‘tools’, onderlinge herkenning en humor maakt deze cursus van acht avonden of dagdelen, zeer ontlastend en inspirerend.
Gratis introductieavond op maandag 29 januari van 19.00 u. tot 20.30 u. aan de Asselsestraat 251 in Apeldoorn, bij Curves, 1ste verdieping. www.voeteninhetgras.nl

Meer berichten