Speciaalbierfestival De Goede Orde bij Mansion24

Apeldoorn - De eerste editie van Apeldoorns jongste speciaalbierfestival "… Voor De Goede Orde" was afgelopen september op het terras van Koffiehuis Schenkers een mooi succes. Nu staat er ook een wintereditie op het programma: op zondag 28 januari bij Mansion24 aan het Leienplein.

Speciaalbiergenootschap De Orde van Vrijgerstelaars en speciaalbierwinkel Hopdonders hebben opnieuw de handen ineengeslagen om een kleinschalig en hoogwaardig speciaalbierevenement te organiseren. Op zondag 28 januari biedt de benedenverdieping van 'mannenwinkel/-hangout' Mansion24 van 14 tot 19 uur plaats aan tot 200 speciaalbierliefhebbers en een vijftal brouwers uit het hele land. (Onder de bevestigde namen: Stanislaus Brewskovitch, Mannenpap, Brouwerij De Eem en Oproer.)

Mansion24
Zoals elke zondag is Mansion24 ook op deze dag gewoon voor winkelend publiek geopend, met als 'extraatje' dat er nu ook legio mooie bieren uit alle windstreken van Nederland te proeven zijn. Precies het originele soort 'crossover aanbod' waar de zaak bekend om staat. En met oorspronkelijkheid, kleinschaligheid en kwaliteit als uitgangspunten sluit deze locatie bovendien perfect aan op de insteek van het festival.

Gastenlijst
Omdat de ruimte beperkt is, wordt er gewerkt met een gastenlijst. Vermelding kost € 15 per persoon, waarvoor je op de dag zelf bij de ingang van het festival een polsbandje, een proefglas en vijf muntjes t.w.v. 2 euro kunt afhalen. Tickets zijn verkrijgbaar bij Mansion24, bij Hopdonders aan de Koninginnelaan 69B of in de webshop: www.hopdonders.nl/product/schenkers-goede-orde/.
 

Meer berichten