Glenn Helder bij WWNA

Apeldoorn - Op vrijdag 19 januari komt voormalig topvoetballer en oud international Glenn Helder naar WWNA om een avondvullend programma neer te zetten.

De avond gaat om 19 uur van start met een clinic voor het G-team van WWNA. Het G-team van ZVV zal bij deze clinic te gast aanwezig zijn.Belangstellenden kunnen deze clinic kosteloos bijwonen.

Vervolgens zal Glenn Helder vanaf 19:30 uur in het clubhuis van WWNA een twee uur durend optreden geven vol humorvolle voetbalanekdotes. Tijdens dit optreden zal hij over zijn leven vertellen met al zijn hoogte- en dieptepunten. Glenn Helder (1968) had met zijn talent een gouden toekomst. Dat talent bracht hem tot onder andere het Nederlands elftal, Arsenal en Benfica. Als voetballer van Arsenal en Benfica verdiende hij een fortuin maar dat verdween in een bodemloze put. Helder heeft te maken gehad met een aantal verslavingen. Het ging mis met hem en niet zo'n klein beetje ook. Glenn Helder vertelt met een komische noot openhartig over zijn leven.

Kaarten voor het optreden van Glenn Helder zijn verkrijgbaar à 15 euro per stuk en kunnen worden besteld via ticketswwna@hotmail.com of telefonisch via 06-82608424. Op 19 januari kunnen de kaarten vanaf 18:45 uur bij WWNA aan de kassa gekocht worden (geen pin).

Meer berichten