Introductieavond Vrouwengroep

APELDOORN - Wanneer je als vrouw behoefte hebt om je zelf beter te leren kennen dan is dit de plek!

Soms heb je het gevoel dat je steeds in dezelfde kringetjes rond draait , je steeds tegen hetzelfde aan loopt of denkt ‘is dit het nu?’ Voor iedereen heel herkenbaar maar hoe krijg je hier nou een andere beweging in? De dynamiek van een groep kan je hierbij helpen. De feedback die je krijgt helpt je meer inzicht te krijgen in je eigen patronen en mechanismes. De onderlinge herkenning en het plezier dat dit geeft zorgt ervoor dat je een meer realistische kijk krijgt op jezelf en beter kunt relativeren.
Wat de deelnemers erg aanspreekt is dat wij werken wij vanuit eigen ervaring. Niets is ons vreemd. Dit nodigt uit om eigen ervaringen in alle openheid te delen en maakt de lesstof en ‘tools’ die we aanreiken heel hanteerbaar in de dagelijkse praktijk. “Dat er zoveel aspecten in een zeer korte tijd geleerd, gedaan en ervaren worden vond ik super!” “De kracht van echt delen met vrouwen onder elkaar is machtig mooi” (deelneemsters)

De warme open sfeer, lesstof, ‘tools’, onderlinge herkenning en humor maakt deze cursus van acht dagdelen, zeer ontlastend en inspirerend. Gratis introductieavond op maandag 29 januari van 19.00 u. tot 20.30 u. aan de Asselsestraat 267 in Apeldoorn, bij Curves, 1ste verdieping. www.voeteninhetgras.nl

Meer berichten