Samen dansen met je peuter

Apeldoorn - Is jouw peuter van 2-3 jaar ook zo gek op muziek en dansen en vind je het leuk om dit samen je peuter te doen in een groep? Kom dan naar de cursus Ouder en Peuterdans.

In de cursus staat samen bewegen, samen genieten en samen plezier hebben centraal. Het verdient een aanbeveling dat een van de ouders of een vertrouwde volwassene bij de les aanwezig is. De cursus start op woensdagmorgen 17 januari van 8.45 – 9.30 uur. De kosten bedragen slechts 45 euro voor 10 keer! Locatie 'de Veste' Fabianusstraat 4 in Apeldoorn Zuid.


Is jouw peuter van 3 jaar gek op dansen, muziek en zingen, dan kan je peuter een half uur dansen in een kleine groep peuters (max 10 kinderen). De ouders/begeleiders kunnen in ons eigen café wachten en een kop koffie of thee nuttigen. In de cursus staat bewegen, plezier en fantasie centraal.


Voor beide cursussen geldt dat de bewegingen en muziek aansluiten bij de fantasie, ontwikkeling en belevingswereld van uw peuter. De kinderen kunnen dansen op dansschoentjes, antislip sokken of antislip sloffen. De cursus start op woensdagmorgen 17 januari van 10.00 – 10.30 uur. De kosten bedragen slechts 30 euro voor 10 keer!
Locatie 'de Veste' Fabianusstraat 4 in Apeldoorn Zuid.


Verdere informatie  via de website www.phoenix-apeldoorn.nl
De cursussen worden gegeven door Phoenix dansdocente Anne Mulder, zij is werkzaam in de kinderopvang en heeft als dansdocente ruime ervaring verkregen binnen Phoenix-Apeldoorn.

Meer berichten