Eerste open dag Streekschool Hoenderloo

Apeldoorn - Na de goedkeuring van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap gaat de Streekschool in Hoenderloo in augustus 2018 echt van start.

Op 13 januari vindt om 15:00 uur de eerste open dag plaats, waar kennis gemaakt kan worden met de nieuwe school en kinderdagverblijf Pommetje. Centraal staat: hoor en wederhoor. Ideeën kunnen, naast mondeling te vertellen, ook op het grote ideeënbord worden geplakt. Om 16:00 uur wordt de naam van de school bekend gemaakt. Aansluitend wordt voor alle bezoekers een borrel verzorgd. De open dag vindt plaats bij het toekomstige schoolgebouw aan de middenweg 31 te Hoenderloo.

Van ideeënbord tot vogelvoederslingers maken
Natuurlijk is er genoeg te doen voor de kinderen, zodat zij ook kennismaken met de school. In samenwerking met kinderdagverblijf Pommetje kunnen er spelletjes gedaan worden, schminken of een vogelvoederslinger voor thuis worden gemaakt.

Bekendmaking nieuwe naam
De Streekschool Hoenderloo betrekt iedereen graag bij de school, daarom is er een prijsvraag uitgezet voor een nieuwe naam. De ideeën stroomden binnen en uit de 45 inzendingen is een naam gekozen. De nieuwe naam wordt om 16:00 uur bekend gemaakt op de open dag.

Alles onder één dak met focus op natuur
De Streekschool wordt een Integraal KindCentrum (IKC) voor kinderen van 0-13 jaar. Kinderopvang, Peuterspeelzaal, Basisschool, VSO en BSO vinden plaats onder één dak. De disciplines versterken elkaar en begeleiden de kinderen in de volle breedte van hun ontwikkeling. De kinderen leren regelmatig spelend buiten in de natuur. Hier kunnen zij ontdekken en verwonderen, maar ook samen leren en ontwikkelen.
Meer informatie en het programma van de open dag  op www.streekschoolhoenderloo.nl.

Meer berichten