Logo apeldoornsstadsblad.nl


Computercheck en vliegen met drones voor Serious Request

APELDOORN - Om geld in te zamelen voor Serious Request houden de ICT-studenten van Aventus in Apeldoorn een paar unieke acties! In de week dat het Glazen Huis in Apeldoorn staat bruist de High Street van Aventus van de acties voor het goede doel!

Computer-APK
Zo zullen de ICT-studenten voor een vergoeding uw computer checken. Er wordt bijvoorbeeld gekeken of uw PC nog wel veilig is en of het besturingssysteem en de virusscanner nog up-to-date zijn. Als uw computer voldoet krijgt u vervolgens een APK-keuringsbewijs voor uw PC. 
Mocht uw PC software-problemen hebben, dan kunnen de zeer kundige studenten van Aventus dit oplossen. De vergoeding die u daarvoor betaalt komt vervolgens ten goede van gezinsherenigingen in, onder meer, conflictgebieden, het goede doel waarvoor Serious Request zich dit jaar inzet. 

Vliegen met een drone
Naast het keuren en -indien nodig- oplossen van computerproblemen organiseren de studenten van de ICT-opleiding van Aventus nog een andere actie: zij bieden u de mogelijkheid om eens met een drone te vliegen. De prijs die u daarvoor betaalt gaat uiteraard ook naar Serious Request. Zo kunt u op een goedkope wijze eens kennis maken met het vliegen met drones, waarbij u vanzelfsprekend begeleiding krijgt door de studenten van Aventus. 

Kom dus tijdens de Serious Requestweek naar Aventus, waar de beste mbo-studenten van Gelderland u graag helpen. Zo zijn er ook nog acties van andere beroepsopleidingen, waar u natuurlijk ook aan deel kunt nemen! U helpt daarbij ook nog eens kinderen in hun zoektocht naar hun ouders.
U vindt Aventus aan de Laan van de Mensenrechten 500, 7331VZ in Apeldoorn, de acties worden gehouden in de "High Street".
 

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox