Logo apeldoornsstadsblad.nl

Rock Oud Loud Apeldoorn in actie voor 3FM Serious Request

Apeldoorn - Op zaterdagmiddag 23 december om 14:00 uur komt het 50+ koor Rock OuD Loud Apeldoorn, samen met een afvaardiging van Rock OuD Loud Epe, in actie voor Serious Request in het Cafeetje van Marja, Hoofdstraat 166 te Apeldoorn. De muzikale leiding is in handen van Yko Hoekstra, die al jaren geleden zowel in Kampen als in Zwolle ook een koor met dezelfde naam heeft opgericht.

Best wel spannend want het is het eerste optreden van de Apeldoornse koorleden dat ook nog live wordt uitgezonden door Radio en TV Apeldoorn. Op dinsdag 3 oktober jl. kwamen zij in Don Bosco voor het eerst bij elkaar en nu al is er een ledenstop vanwege de explosieve groei. Beide koren dragen graag hun steentje bij aan de actie van NPO3 Serious Request: Breng ze weer samen.

Het streefbedrag van deze actie is € 300,- en tot nu toe is er reeds € 231,- gedoneerd door acties van beide koren, waarbij dient te worden aangetekend dat Epe het grootste bedrag
(€ 172,-) heeft ingebracht. Dus inwoners van Apeldoorn en omgeving: wij, dirigent en leden, van Rock OuD Loud Apeldoorn, zien jullie graag in het Cafeetje van Marja op zaterdagmiddag 23 december a.s. vanaf 14:00 uur. Vanzelfsprekend zullen de speciale spaarpotten van het Rode Kruis niet ontbreken. Vooraf doneren kan natuurlijk ook, zie hiervoor onze actie op de speciale pagina van 3FM.nl/kominactie.

Meer berichten

Shopbox