Logo apeldoornsstadsblad.nl

Apeldoorns watervrienden ook in actie voor Serious Request

Apeldoorn - Ook de Zwem – en Recreatie vereniging De Apeldoornse Watervrienden gaat actie voeren voor Serious Request. Op 15 en 16 december gaat het gebeuren in zwembad Malkander.

De commissie opleidingen gaan dan gezinszwemlessen geven. Ieder kind kan een vader, moeder , opa of oma meenemen en om zo gezamenlijk les te krijgen. Van de ouderen wordt een kleine bijdrage gevraagd voor het goede doel. De tijden zijn vrijdag 15 december van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdag 16 december van 16.15 uur tot 17.45 uur.

Op 16 december nodigt de wedstrijdcommissie ouders uit ook mee te gaan doen. Maar ze gaan niet tegen de wedstrijdzwemmeers zwemmen ,maar de ouders zwemmen tegen elkaar hun wedstrijd. Hier zijn de tijden op zaterdag 16 december van 17.00 uur tot 18.30 uur en tot 22.00 uur kunnen er hapjes gegeten worden en is er wat te drinken.

De ouderen de wedstrijdzwemmers moeten wel inschrijfgeld betalen om mee te mogen doen. Na afloop is er tegen betaling een hapje en een drankje. De totale bruto opbrengst is voor is voor Serious Request .

Meer berichten

Shopbox