Logo apeldoornsstadsblad.nl


Tijdens de auditie van SHOW blies Lionel het publiek en jury omver met een knallende drumsessie. ,,Ik vind het ontzettend leuk om mee te mogen doen aan SHOW Apeldoorn." (foto: Imre Stuifmeel)
Tijdens de auditie van SHOW blies Lionel het publiek en jury omver met een knallende drumsessie. ,,Ik vind het ontzettend leuk om mee te mogen doen aan SHOW Apeldoorn." (foto: Imre Stuifmeel) (Foto: Imre Stuifmeel)

Getalenteerde Lionel gaat knallen

Apeldoorn - ,,Mijn moeder heeft de oproep van Orpheus gelezen waarin stond dat ze op zoek waren naar verschillende muzikale talenten om samen een mooie voorstelling mee te gaan maken. Zo ben ik auditie gaan doen voor SHOW Apeldoorn." De getalenteerde Lionel drumt al van kleins af aan.

Door Sandra Evers

Het begon allemaal met speelgoeddozen. ,,Ik vond het zo leuk dat ik drumlessen ben gaan volgen bij Drumschool Apeldoorn. Daar volg ik nu ruim zes jaar lessen."

De ambities van Lionel zijn ontzettend groot. Hij wil later graag in musicals drummen. ,,Tijdens de auditie heb ik onder andere een stukje uit de Lion King gedrumd. Maar als freelancer invallen bij bands lijkt mij ook wel wat."


Jamsessies
Regelmatig zijn er jamsessies in het Blues café waar hij aan meedoet. Ook in Art Café SamSam speelt hij regelmatig en in Heerlijk Lokaal is hij te horen. Een hele dosis ervaring heeft Lionel al mooi op zijn naam staan. Daarnaast speelt hij in een koor en repeteren ze voor een musical. Deze musical is te zien op 18 maart 2018 in de Juliana Kerk. Lionel komt uit een muzikale familie. ,,Mijn moeder zingt in een koor, mijn vader is coördinator van de band waar ik in speel, mijn zus speelt keyboard/piano en mijn broer heeft gitaar gespeeld."

Carrière
Met deze muzikale talenten in zijn omgeving en de ervaring die Lionel al heeft opgebouwd ziet hij een carrière in de muziek wel zitten. Wanneer hij de opleiding aan de Heemgaard heeft afgerond wil hij zeker een vervolgopleiding in de muziek gaan volgen.

,,Ik vind het ontzettend leuk om mee te mogen doen aan SHOW Apeldoorn. Ik ben erg nieuwsgierig naar hoe een productie werkt. Tijdens de coachingsdag hoop ik wat meer te leren over hoe ik het beste mijn muziek kan overbrengen in het theater. Ik heb al wel vaker op het podium gestaan maar nog niet in zo'n groot theater als Orpheus", zo laat het jonge drumtalent weten.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox