Logo apeldoornsstadsblad.nl

Informatie- en workshopavond bij Gymnasium Apeldoorn

Apeldoorn - Het Gymnasium Apeldoorn organiseert op donderdag 7 december een informatie- en workshopavond. Leerlingen uit groep 8 en hun ouders kunnen komen ontdekken wat de school te bieden heeft. De avond start om 19:00 uur en is om 21:15 uur afgelopen.

Waarom krijg je op het Gymnasium filosofieles? Wat heb je aan Grieks en Latijn? Waarom zijn tekenen en drama eigenlijk zo belangrijk? Wat is er zo speciaal aan versterkt Engels? Wat doet de mentor en waar zijn die leerlingbegeleiders uit klas 5 eigenlijk voor? Dit kunnen leerlingen uit groep 8 ontdekken tijdens de workshops op het Gymnasium Apeldoorn op donderdagavond 7 december a.s.

Leerlingen die volgend jaar naar de brugklas gaan en het gymnasium overwegen, mogen deze avond zeker niet missen. Ze ontdekken er niet alleen van alles over de vakken, docenten en andere leerlingen. Maar ook of ze zich thuis voelen op de school. Want dat vinden ze op het Gymnasium Apeldoorn net zo belangrijk als goed les krijgen!

Terwijl de leerlingen allemaal leuke workshops volgen, luisteren de ouders naar allerlei presentaties in de zaal. Over zaken die ouders belangrijk vinden. Leerlingen en ouders kunnen deze avond dus samen de school komen ontdekken. Aanmelden voor deze avond is niet nodig. 

Meer berichten

Shopbox