Colinda van Tent beste Flexkracht van de regio Apeldoorn

Apeldoorn - In de landelijke Superkracht 2017 verkiezing is Colinda van Tent verkozen tot Superkracht van Apeldoorn en omstreken. Uit honderden genomineerden behaalde zij deze titel. De komende periode kan zij ook nog kans maken op de landelijke Superkracht AW!ard 2017 door zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Actief Werkt! wil met deze verkiezing aandacht vragen voor het belang van flexkrachten voor heel veel bedrijven en hun flexcollega's persoonlijk bedanken voor hun werk en inzet.

Actief Werkt! gelooft sterk in een persoonlijke en lokale aanpak. Directeur Ronald Kardol van Actief Werkt! licht toe: "Deze persoonlijke benadering en begeleiding wordt enorm gewaardeerd door onze flexcollega's. Dit wordt keer op keer bevestigd in onze tevredenheidsonderzoeken waarin we ook terug zien dat de mate waarin een flexcollega Actief Werkt! zou aanbevelen in zijn omgeving ieder jaar weer stijgt. Met de huidige verkiezing tonen we onze waardering voor hun inzet.

Vestigingsmanager Elsemieke Lapre: "Colinda is voor ons een echte Superkracht omdat zij betrouwbaar en flexibel is. Zij is een sturende factor in de inpakpoule en ze denkt altijd mee als er een probleem is in de planning. Omdat ze het zo goed doet als inpakker is ze opgemerkt door de teamleiders en wordt ze vanaf november opgeleid als operator bij Loparex. Wij vinden het heel stoer dat Colinda zich zo heeft bewezen als vrouwelijke operator tussen haar grotendeels mannelijke collega's."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden