Logo apeldoornsstadsblad.nl

Openbare Clubavond Vereniging van Natuurfotografen Apeldoorn

Apeldoorn - Donderdagavond 30 november houdt de Apeldoornse natuurfotoclub (VNF-A) weer een bijzondere openbare clubavond. Op een podium vullend projectiescherm laten meerdere van onze clubleden hun fraaiste natuurbeelden zien die het thema van deze avond "Beeldschoon" zeker recht zullen doen.

Voor de pauze laat een aantal fotografen korte series zien en is er ook speciaal voor deze avond een spetterende ledenserie samengesteld. Na de pauze wordt de natuurfotografie van een wat luchtiger kant belicht door een bijzonder foto duo en zijn er twee langere series te bewonderen. Vleermuizenfluisteraar Paul van Hoof laat u op spectaculaire wijze binnen in de wonderbaarlijke wereld van de vleermuizen. Vooral de indrukwekkende beelden van vleermuizen in volle vlucht mag u niet missen. IJsbeerspecialist Rob Reijnen is al jarenlang gegrepen door deze bijzondere dieren en neemt u mee naar Manitoba in Canada, om daar de berinnen met hun jongen na een lange winterslaap uit hun holen te zien kruipen, beelden die nog maar weinig getoond zijn. Naast de fotolezingen die wisselend met muziek maar ook live van commentaar worden voorzien is er een bescheiden fotomarkt aanwezig. Deze is voor aanvang en in de pauze te bezoeken.


Deze succesvolle avonden worden eens in de twee jaar gehouden en door enkele honderden mensen bezocht. Locatie is de aula van scholengemeenschap De Heemgaard. Toegangskaarten á € 5,- zijn van tevoren te bestellen. Stuur een mail naar openbare@vnf-apeldoorn.nl o.v.v. "toegangskaarten Openbare Avond VNF-Apeldoorn".

Datum 30 november 2017, aanvang 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.15 uur.
www.vnf-apeldoorn.nl

 

Meer berichten

Shopbox