Logo apeldoornsstadsblad.nl


Top2000-kerkdienst
Top2000-kerkdienst (Foto: Jeroen de Rooij)

Top2000-kerkdienst Apeldoorn voor Serious Request

Apeldoorn - Op zondagavond 17 december vindt er een Top2000-kerkdienst plaats in de Grote Kerk in Apeldoorn. Deze dienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2. In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’, van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost.

Top2000-kerkdiensten worden door het hele land gehouden. Ook in Apeldoorn zijn we met een enthousiaste groep bezig met de organisatie van een Top2000-kerkdienst, aldus Allart Bosch. Deze Top2000-kerkdienst staat in het teken van Serious Request. Op maandag 18 december begint Serious Request in Apeldoorn en wij willen aan de vooravond vast geld ophalen voor het Glazen Huis.

Stem mee en doneer!
Welk nummer zou jij willen horen tijdens onzen Top2000-kerkdienst? Stem nu op jouw favoriete top3 via de website: www.top2000kerkdienst.nl/apeldoorn. Na het uitbrengen van je stem kun je een donatie doen.

Mooie filmpjes en live muziek
Naast mooie filmpjes zal de muziek live gebracht worden door de band Major Seventh. Zij staan later het jaar ook 2 dagen in het Theater in Maassluis. Als spreker hebben we Dominee Fred Omvlee, de bedenker van de Top2000-kerkdiensten, bereid gevonden de dienst aan elkaar te praten. De toegang van deze Top2000 kerkdienst is gratis. Wel is er gelegenheid uw vrije gift te doneren.

Vanaf 18.30 uur gaan de deuren open. De dienst zal ongeveer een uur en een kwartier duren. Na afloop is er gelegenheid een drankje te halen aan de bar en hebben nog wat lekkers klaar staan om na te praten. Voor meer informatie en vragen: www.top2000kerkdienst.nl/apeldoorn

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox