Logo apeldoornsstadsblad.nl


Foto: Harold Pereira

Signeersessie met HHB- winnaar Rutger van de Broek

Apeldoorn - Op vrijdag 17 november houden Nawijn & Polak en uitgeverij Carrera Culinair een signeersessie met Rutger van den Broek, winnaar van de eerste editie van 'Heel Holland Bakt', ter ere van de Kookboeken7daagse.

Rutger is van 15.00 tot 16.00 uur in de winkel op Marktplein 24 aanwezig om te signeren en kleine hapjes uit zijn nieuwe kookboek 'Het Hartige Bakboek' te laten proeven.


Na drie succesvolle bakboeken met zoete recepten vond Rutger van den Broek het de hoogste tijd om eens op de hartige toer te gaan. Het hartige bakboek bevat 60 hartige bakrecepten met ruim 70 variaties, verdeeld over 8 hoofdstukken: 'Basisrecepten', 'Klein maar fijn', 'Lekker voor tussendoor', 'Mandvol broodjes', 'Brood op de plank', 'Van plaat tot taart, 'Groots gebakken' en 'Bijna helemaal zelf gebakken'. Van borrelhapjes tot flammkuchen, van hartige muffins tot pasteitjes en van gevulde broodjes tot een compleet hoofdgerecht. Rutger van den Broek gooide hoge ogen als winnaar van de eerste editie van het televisieprogramma 'Heel Holland Bakt'.

Als kind klom hij al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. Eerder verschenen zijn bestsellers 'Rutger bakt' en 'Rutger bakt feestelijk', en van de 'Bakbijbel' zijn zelfs meer dan 25.000 exemplaren verkocht. Daarnaast heeft Rutger een veelgelezen bakblog: Rutgerbakt.nl.


Kookboeken staan van 11 tot en met 19 november centraal. De Kookboeken7daagse heeft dit jaar 'smaak' als thema en de boekenwinkel wordt deze week de smaakmaker! Voor de allereerste keer is er een heus Kookboekenweekgeschenk®. Kijk voor meer informatie op:

https://kookboeken7daagse.nl/

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox