Logo apeldoornsstadsblad.nl


De toegang tot het toernooi is gratis.(foto pr)
De toegang tot het toernooi is gratis.(foto pr)

Zaalvoetbaltoernooi alleen voor meiden

Apeldoorn - Op zondag 19 november, van 13.00 tot 17.00 uur, wordt er speciaal voor alle meiden t/m 18 jaar een 4 tegen 4 zaalvoetbaltoernooi gehouden in de topsporthal in Omnisport,

Voorwaarts 55 in Apeldoorn. Het wordt een gezellige sportieve middag met leuke prijzen en extra activiteiten. Meedoen kan met teams van 4 á 5 speelsters en binnen 3 verschillende leeftijdscategorieën. Meiden t/m 9 jaar, 10 t/m 14 jaar en 15 t/m 18 jaar. De poules voor de oudste leeftijdscategorieën zitten inmiddels vol, maar meiden t/m 9 jaar kunnen zich nog met hun team aanmelden via denktankbreed@gmail.com of bellen met 06 380 12 505. Deelname aan het Girls Only Zaalvoetbaltoernooi is gratis.
Na de succesvolle Girls Only Cruyffcourt toernooien en een eerste Girls Only Zaalvoetbaltoernooi in 2016, organiseert Girls Only in samenwerking met OSSO (Op Straat Sportief Ontmoeten – onderdeel van Stimenz) voor een tweede keer een zaalvoetbaltoernooi speciaal voor meiden. Met rond de 100 deelneemsters staan de Girls Only voetbaltoernooien altijd garant voor een gezellig en sportief toernooi. Publiek is van harte welkom. Toegang is gratis.
Speelsters van voetbalvereniging WSV fluiten en speelsters van PFC Apeldoorn (Pro Futsal Club) verzorgen een gezamenlijk warming-up. Tussen de wedstrijden door kunnen de meiden zich creatief uitleven in het Girls Only atelier in het sportcafé van Omnisport, of een gezonde snack of energydrink maken bij JOGG Apeldoorn.

Meer berichten

Shopbox