Logo apeldoornsstadsblad.nl


Proefles aquarelleren in Gigant

Apeldoorn Vanaf begin oktober tot begin mei geeft de  beeldend kunstenaar Ariadne Leefoge les in aquarelleren in Gigant - Markant in Cultuur,  te Apeldoorn. Wie geïnteresseerd is kan op vrijdag 22 september om 9.00 uur, 10.30 uur en 12.00 uur bij haar alvast een gratis proefles volgen.

Deelnemers kunnen dan geheel vrijblijvend ervaren hoe het is om te schilderen met  aquarelverf. Ze maken kennis met het gebruik van het materiaal en de beginselen van de techniek. Ze gaan aan de slag met de aanpak van een eigen werk qua compositie, kleur en verhoudingen. Tussendoor  is er voldoende ruimte voor een oriënterend gesprek met de docente. Na afloop van de proeflessen nemen de deelnemers een uniek eigen werk mee naar huis.

Overigens geeft Ariadne Leefoge In de maanden oktober en november  een cursus 'pastel', in de maanden februari en maart een cursus 'binnen en buiten tekenen', en  in de maanden april en mei een cursus 'botanisch tekenen'.

Ook voor die cursussen kunnen geïnteresseerden in Gigant – Markant in Cultuur gratis proeflessen volgen. Op vrijdag 22 september zijn er  2 proeflessen pastel: om 14.00 uur en 15.30 uur. Op zaterdag 23 september zijn er eerst 2 proeflessen schilderen met acryl: om 10.00 uur en 11.30 uur. En daarna 2 proeflessen botanisch tekenen: om 14.00 uur en 15.30 uur. Geïnteresseerden kunnen meerdere proeflessen volgen.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox