Logo apeldoornsstadsblad.nl


Week van de Loopbaan: 18 t/m 24 september

Apeldoorn - In het kader van de Week van de Loopbaan, die dit jaar gehouden wordt van 18 tot en met 24 september, organiseert de Communicatie Compagnie kosteloos drie bijzondere activiteiten voor medewerkers die op een laagdrempelige manier kennis willen maken met een loopbaancoach.

De Communicatie Compagnie in Apeldoorn biedt in de Week van de Loopbaan drie verschillende soorten activiteiten aan, waarmee werknemers vanuit hun eigen drive hun voordeel kunnen doen:

·         Gratis cv-scan, mail je cv naar info@communicatiecompagnie.nl en ontvang gratis terugkoppeling op je cv.

·         Individueel gesprek van 45 minuten. Individuele gesprekken vinden plaats op 20 en 21 september aanstaande 9.00 uur tot 13.00 uur bij ons op kantoor. In voorgaande jaren was de belangstelling groot, dus het is raadzaam om tijdig te reserveren. Dat kan via info@communicatiecompagnie.nl of via 055 – 505 30 38.

·         Een themawandeling “Mijn Loopbaan” op 22 september aanstaande van 10.00 – 12.00 uur over de Veluwe, die we afsluiten met een kopje koffie. Na aanmelding via info@communicatiecompagnie.nl ontvang je nadere informatie over de start van de wandeling en een routebeschrijving.

Overal om ons heen zoemt het rond: het gaat beter met de economie in ons land. Dat geeft reuring. Er is altijd wel iemand die iets anders wil. Hogerop bijvoorbeeld, of juist wat rustiger aan gaan doen en minder gaan werken, of juist aan de slag proberen te komen. Iedereen die werkt is in beweging. En wij als loopbaancoaches praten en adviseren daar graag over. Daar ligt onze passie. Het werken met mensen die in beweging zijn.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox