Logo apeldoornsstadsblad.nl


Het Theaterloodsfestival: persoonlijk, intiem en groots in het veelzijdige aanbod.
Het Theaterloodsfestival: persoonlijk, intiem en groots in het veelzijdige aanbod.

Kunst, cultuur en natuur op Theaterloodsfestival

Van 1 t/m 3 september vindt het Theaterloodsfestival plaats. Drie dagen kunst, cultuur, natuur en wetenschap met meer dan 20 verschillende programmaonderdelen die uitdagen en inspireren. In het en rond De Theaterloods en dit jaar ook in het majestueuze Zendgebouw in Radio Kootwijk.

APELDOORN - Een doorlopend programma met theatervoorstellingen van Productiehuis Plezant, Het Wetenschapshuis met onder andere dr. Aukje Nauta en prof. Matthijs Schouten, Nachtclub voor Overdag, persoonlijke serenades door Joris Linssen & Caramba, King Lear op de hei, De Nieuwe Kerk met 'voorganger' en bestseller auteur Geert Kimpen, Dialoog in het donker, Bibliotheek van verlangen, Duizend vragen wand, Het Verwonderhuis, beeldende kunst expositie, culinaire verwennerijen van Traiteur Délicat… en nog veel meer verrassende programma's rond de vraag: 'Wat is voor jou werkelijk van waarde in werk, leven en liefde?'

Het Theaterloodsfestival: persoonlijk, intiem en groots in het veelzijdige aanbod. Genieten van verschillende optredens en dineren onder de dennenbomen.

Voor meer informatie en kaarten kijk op de website. Daar is ook het hele programma te vinden:

www.theaterloodsfestival.nl

Reageer als eerste
Meer berichten