Logo apeldoornsstadsblad.nl


Aangepast openingstijden tijdens de zomerperiode in Gelre ziekenhuizen

APELDOORN - Gedurende de zomerperiode is de telefonische bereikbaarheid van de poliklinieken in Gelre Apeldoorn aangepast. Daarnaast zijn een aantal afdelingen gesloten of beperkt geopend. Ook de afdeling Radiologie hanteert op een aantal locaties afwijkende openingstijden.

Telefonisch bereikbaarheid poliklinieken Gelre Apeldoorn
In de periode van maandag 17 juli t/m vrijdag 29 september zijn de poliklinieken op werkdagen bereikbaar van 08.30 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.00 uur.

Afwijkende openingstijden prikpunten
Op de overzichtspagina van onze prikpunten (www.gelreziekenhuizen.nl/prikpunten) vindt u bij ieder prikpunt de eventuele afwijkende openingstijden voor de zomerperiode. Vanaf maandag 21 augustus zijn onze prikposten weer normaal geopend.

Afwijkende openingstijden radiologie
De afdeling Radiologie in de ziekenhuizen Gelre Apeldoorn en Gelre Zutphen hebben géén aangepaste openingstijden en zijn dus gewoon op werkdagen geopend van 08.00 - 16.30 uur. De afwijkende openingstijden voor het diagnostisch centrum, locatie Epe en Lochem die gelden tot 21 augustus, vindt u op www.gelreziekenhuizen.nl/radiologie

Reageer als eerste
Meer berichten