Logo apeldoornsstadsblad.nl


Vier het Leven neemt ouderen ook mee naar culturele zomeruitstapjes

APELDOORN - Stichting Vier het Leven organiseert concert- en theatervoorstellingen en sinds kort ook film- en museumbezoek voor ouderen. Dat doet deze goededoelen organisatie sinds enkele jaren ook in Apeldoorn. Deze zomer worden voor het eerst ook zomeruitstapjes aangeboden in deze regio.

Zondagmiddag 23 juli bezoeken gasten en gastvrouwen een live stream concert van André Rieu in Vue Apeldoorn. Vanuit een heerlijke bioscoopstoel kan men meegenieten van Rieu´s jaarlijkse zomerconcert op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht.
Op maandagmiddag 21 augustus staat een bezoek aan CODA Museum op het programma. De gasten worden zoals gebruikelijk thuis opgehaald door een gastvrouw van Vier het Leven en gastvrij ontvangen in CODA Museum met koffie of thee. Onder begeleiding van een ervaren gids en de gastvrouwen bezoeken de gasten enkele werken. Door samen naar kunst te kijken, vragen te beantwoorden en creatieve opdrachten uit te voeren, krijgt iedereen de mogelijkheid om niet alleen verhalen maar ook ervaringen, ideeën en gevoelens met elkaar te delen. Tijdens de rondleiding is er steeds de mogelijkheid om even te gaan zitten. Na afloop is er een gezellig samenzijn en kan men onder het genot van een drankje met elkaar napraten. Daarna worden de gasten weer door hun gastvrouw naar huis gebracht. De kosten voor dit uitstapje naar CODA bedragen € 26,-. Dit is inclusief vervoer, entree, begeleiding, gids, koffie/thee en het drankje na afloop.

Vier het Leven organiseert dit najaar tal van andere culturele uitstapjes voor ouderen. Het programma staat vermeld op de website van Vier het Leven. Wie mee wil naar CODA Museum of naar een van de andere uitjes, kan zich aanmelden en kan tevens gratis en geheel vrijblijvend het uitgebreide programmaboekje voor dit najaar aanvragen via 035 – 524 51 56 of www.4hetleven.nl. 

Reageer als eerste
Meer berichten