Logo apeldoornsstadsblad.nl


Zomerse dansworkshops voor kinderen: "Dans je eigen Sprookjeswereld!"

APELDOORN - Voor sommige kinderen (en hun ouders) duurt de zomervakantie wel erg lang. Daar weet Sprankeling (www.facebook.com/twinkeling) wel raad mee! Op woensdagmiddag 2, 9, 16 en 23 augustus van 13:30 tot 14:30 uur zijn er dansworkshops 'Dans je eigen Sprookjeswereld!' voor kinderen vanaf 5 jaar. De workshops vinden plaats in het Yoga- en Meditatiecentrum, Molenstraat Centrum 377, vlakbij Apeldoorn Centrum en het Centraal Station.

Wat is er veel te zien, als we maar durven kijken! Al dansend gaan de kinderen, onder begeleiding van dansdocente Marleen, op onderzoek uit. Samen verwonderen, verbeelden, creëren ze hun eigen magische sprookjeswereld. Ze dansen door een Geheime Tuin, vol kleurrijke bloemen en dieren. Ze ontmoeten Wonderlijke Wezens, die hen uitnodigen om te komen spelen. Ze verworden tot Prinsen en Prinsessen die -net als Elsa uit Disneys Frozen- hun eigen Superpowers ontdekken. En dan nog die lange tocht over zeven zeeën - wat een reis wordt dat! 

Woensdag 2 augustus: Tuin van Verwondering 
Woensdag 9 augustus: Wonderlijke Wezens 
Woensdag 16 augustus: Prinsen en Prinsessen 
Woensdag 23 augustus: Over Zeven Zeeën! 

Iedere les wordt afgesloten met een drankje en iets lekkers. 

Deelname aan vier lessen 'Dans je eigen Sprookjeswereld' kost 20 euro p.p. De lessen zijn ook afzonderlijk te volgen, á 6 euro per les. Wil je je aanmelden? Mail dan naam, leeftijd en telefoonnummer naar: sprankeling1234@outlook.com. Meer informatie is is te vinden via: www.facebook.com/twinkeling 

Marleen: "Dansen is één van mijn grote passies. Altijd al geweest! Ik deed jaren aan Danceballet, deed en doe nog steeds aan Stijldansen en heb een jaar lang de opleiding tot Docent Dansexpressie gevolgd in Amsterdam. Hoe heerlijk is het om vanuit ontspanning, creativiteit en verbeelding te kunnen dansen. Geen strak keurslijf, maar ruimte voor eigenheid. Kleurrijk en Veelzijdig. Ik bied de ruimte om te Sprankelen, Schitteren en Stralen, vanuit de puurheid die wij zijn!"  

Reageer als eerste
Meer berichten