Attract Apeldoorn komt met ludieke bankhangactie


Attract Apeldoorn komt met ludieke bankhangactie

Apeldoorn – Je werk moet leuk zijn, dat vindt uitzendbureau Attract. Deze week start de vestiging in Apeldoorn met een ludieke bankhangactie op het plein bij winkelcentrum Oranjerie. Onder het motto ‘Zat van bankhangen?’ helpt het uitzendbureau komende zomer zoveel mogelijk Apeldoorners aan een leuke baan én werkgevers aan personeel.

Joyce van Luttikhuizen, vestigingsmanager in Apeldoorn, is enthousiast over de actie. “We zetten een aangeklede paspop neer, midden in het centrum van Apeldoorn. Daarbij komt een bord met tekst en uitleg. Het idee is dat we mensen prikkelen op een manier die tegelijkertijd humoristisch en serieus is.” De guerilla-actie past volgens Van Luttikhuizen goed bij de stijl en denkwijze van Attract. “We zijn direct, kleuren soms een beetje buiten de lijntjes en leveren juist daardoor passende oplossingen.”

Vakantiejobs
De timing van de actie is heel bewust zo gekozen. Van Luttikhuizen: “We doen het juist nu, vlak voor de zomer. Via een vakantiejob kom je ook daarna makkelijker aan de bak, is onze ervaring. Het vaste personeel van werkgevers is immers op vakantie. De kans dat je vanuit seizoenswerk blijft hangen, is groot. Dat zien we in de praktijk regelmatig gebeuren.”

Missie
De actie is ludiek, maar heeft een serieuze intentie. Van Luttikhuizen: “Met deze actie maken we de Apeldoorners duidelijk dat we klaar voor hen zijn. Zijn ze het bankhangen zat, dan zijn ze welkom bij Attract. Wij zijn een kleinschalig en persoonlijk bureau; we zijn er dus op gebrand om goede matches te maken. Dat is ons vak, dat is onze passie.”

Over Attract
De bedenkers van Attract begonnen met dit idee: ze wilden van hun passie hun werk maken. Talent laten groeien, want met de juiste omstandigheden groeien mensen als medewerker. Die kans gunt Attract ieder bedrijf en ieder mens! Attract heeft zeven vestigingen (Ede (2 locaties), Veenendaal, Apeldoorn, Rijssen, Almelo en Enschede) en ruim 35 medewerkers. Meer informatie: www.attract.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden