Foto:

Crowdfunding Kinderboerderij Laag Buurlo: De bij hoort er bij!

Laag Buurlo - Bij Kinderboerderij Laag Buurlo kom je allerlei lieve en voor de mens nuttige dieren tegen. Maar er mist nog één belangrijke diersoort: de bij!

Kinderboerderij Laag Buurlo heeft in samenwerking met het platform “Voor Apeldoorn” een crowdfunding campagne opgezet om de droom “het bouwen van een bijenstal” vóór de zomervakantie te kunnen realiseren!

Bijenstal

Door het plaatsen van een bijenstal op de kinderboerderij, kunnen we onze bezoekers op een leuke, veilige en toegankelijk manier bijen laten zien en over hun belangrijke werk vertellen. De bij staat symbool voor biodiversiteit en een gezonde natuur, daarnaast zijn deze wollige zoemers van groot belang omdat ze planten en bloemen bestuiven en zorgen dat wij groenten en fruit kunnen eten.

Waarom deze crowdfunding campagne

Afgelopen jaar heeft Kinderboerderij Laag Buurlo door de coronamaatregelen te weinig inkomsten gehad om zelf de bouw van een bijenstal te kunnen financieren. De toegang tot onze kinderboerderij is gratis, maar doordat onze bezoekers een ijsje, iets te drinken of een andere versnapering bij ons kopen, hebben we normaal gesproken toch een klein budget om nieuwe dingen te realiseren voor onze bezoekers.

Help jij mee om de bijenstal te realiseren?

Door een donatie te doen via onderstaande link help jij ons mee om de bijen een prachtige plek te geven bij ons op de kinderboerderij! Voor elke donatie krijg je natuurlijk iets BIJzonders terug! Klik op onderstaande link voor meer informatie. Wij kijken er alvast naar uit om de bijen en onze bezoekers van Kinderboerderij Laag Buurlo snel te mogen ontvangen!

www.voorapeldoorn.nl/de-bij-hoort-er-bij

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden