Foto:

Kinderactiviteiten in de meivakantie

Apeldoorn - Aangezien de wei-activiteiten van Kit´s vorig jaar een groot succes waren, zullen er ook in de meivakantie weer leuke activiteiten met de paarden en ezels georganiseerd worden.

Dus als jij het leuk vindt om met paarden en ezels om te gaan, en 6-12 jaar bent, geef je dan gauw op! Je kunt je opgeven voor een wei-middag. Deze vinden plaats op maandag 26 april, vrijdag 30 april, maandag 3 mei, en vrijdag 7 mei, van 13.30-16.30 uur. We gaan de paarden en ezels dan verwennen met een flinke borstelbeurt, en leuke activiteiten/grondwerk met ze doen. We gaan niet op de paarden en ezels rijden. Iedereen blijft dus met z’n voeten stevig op de grond.

Je kunt je ook opgeven voor een ezelspeurtocht, op woensdag 28 april of woensdag 5 mei, van 13.30-16.30 uur. Samen met de ezels gaan we een superleuke speurtocht doen, met spelletjes en een picknick onderweg.

Er kunnen maximaal 4 kinderen per middag deelnemen, dus wees er snel bij. Uiteraard mag je alleen meedoen, als je geen coronaverschijnselen hebt, dus niet niest, hoest snottert, koorts hebt, enz. Papa’s, mama’s, opa’s of oma’s mogen je brengen en ophalen, maar mogen niet blijven. De kosten per middag bedragen € 25,00. Dit is inclusief drinken en wat lekkers. Een en ander speelt zich af in het buitengebied van Beekbergen.

Opgeven kan bij Kitty van Zwieten, via 06 55 390 631, of via kit.mail@kpnmail.nl. Voor meer info: www.kits-begeleiden-met-dieren.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden