Foto:

Opening projectweek Regenboog Osseveld

Apeldoorn - Woensdag reden er om 08.00 ’s ochtends allerlei voertuigen het plein op. De kinderen keken hun ogen uit nadat ze zagen dat er ineens heel andere dingen op het schoolplein stonden; een heus wagenpark!

Na een oproepje aan collega’s en ouders om mee te helpen aan een spetterende opening van het project leverde dat een bonte verzameling van voertuigen op. Van Lamborghini tot ‘lelijke’ eend en van terreinwagen tot een oldtimer die nog dienst heeft gedaan in de 2e wereld oorlog. Ook tweewielers waren vertegenwoordigd: fiets, minibike, hoverboard, longboard en zelfs een één wieler. De eigenaren konden veel over hun auto vertellen en de kinderen mochten er soms ook in of op.

Elk jaar is er op de Regenboog Osseveld een periode van 10 dagen waarin het onderwijs zo veel mogelijk afgestemd is op het thema. Dit jaar is dat vervoer. De bovenbouw zal aan de slag gaan omtrent de toekomst van vervoermiddelen, infrastructuur en brandstoffen. De onderbouw gaat fantaseren over het mooiste vervoermiddel en de kleuters gaan bezig met de verschillende vormen van voertuigen. Anders dan normaal zal er aan het einde van de projectweek op verantwoorde Coronaproeve wijze een digitale afsluiting zijn waarin ouders het werk van hun kinderen bekijken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden