Collegereeks werkgroep Oud Geleerd Jong Gedaan

Apeldoorn - Door de coronamaatregelen was het niet mogelijk om de in februari geplande collegereeks van de werkgroep Oud Geleerd Jong Gedaan (OGJG) te laten doorgaan.

Ook voor april zijn er nog geen versoepelingen mogelijk. Om toch iets te kunnen aanbieden, heeft de werkgroep besloten om de colleges online te houden.

Nederlandse grondwet

De nieuwe reeks bestaat uit vier colleges en gaat over de Nederlandse grondwet, wetgeving en verkiezingen. Met een interactieve livestream via Zoom zal student-docent Blom Peters deze colleges geven. De colleges duren telkens een uur en als u zich hiervoor opgeeft, ontvangt u vooraf nadere informatie.

Praktische informatie

Wanneer: dinsdag 6, 13, 20 april en 4 mei. Tijd: van 15.30 tot 16.30 uur.

Waar: online, via een Zoom-verbinding

Nadere informatie via: https://www.3ranken.nl/oudgeleerdjonggedaan/

Aanmelden: u kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar oudgeleerdjonggedaan@3ranken.nl met vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. De aanmelding wordt pas definitief na ontvangst van uw betaling van €20,- voor de vier colleges op rekeningnummer NL 67 INGB 0008 5034 83 t.n.v. Stichting Huis van Ontmoeting, onder vermelding van Collegereeks OGJG De Nederlandse Grondwet.

U kunt zich ook telefonisch aanmelden bij dhr. Van Dillen via 06 49 30 66 48.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden