Speciaal voor Apeldoorn: Family Fitness Challenge voor jong en oud

Apeldoorn - Speciaal voor gezinnen organiseert de Apeldoornse Boks- en Conditie Club ABCC Apeldoorn een leuk en sportief evenement in de buitenlucht. In een parcour van tien punten kun je samen met 1, 2, of 3 gezinsleden in alle leeftijden plezier beleven aan leuke en stoere opdrachten.

Je moet samen zorgen voor het halen van doelen die speciaal voor verschillende niveaus zijn bedacht. Dus nooit iets aan sport gedaan?Geen probleem. Ben je gevorderd? Van harte welkom. Het gaat er om dat je met andere gezinsleden de gelegenheid hebt om te lachen, lekker te bewegen en er even samen op uit kunt. Je wordt verwelkomt waarna de regels worden uitgelegd en je in het kort wordt verteld wat je verwachten kunt.

Vervolgens krijg je een warming-up en zijn jullie er klaar voor. Bij de puntendie op volgorde over het terrein lopen kun je lezen wat je moet doen maar ook staan er begeleiders die je helpen en aanwijzingen geven. Denk aan het stoten op een bokszak, hardlopen, met gewichten werken, met ballen tegeneen muur gooien of met een hamer op een autoband slaan, met een tennisbal stuiteroefeningen doen en nog veel meer! Op het einde willen we graag weten hoe je het vond en krijgt iedereen nog een verrassing. Er is ook een kraamaanwezig waar je koude, warme dranken en versnaperingen kunt krijgen. Meedoen kan door je in te schrijven via de website, . Daar kun je een starttijd reserveren.

Het parcours duurt ongeveer een uur. Meedoen kost per gezin, met een maximum van vier personen€15,-. Lukt het financieel niet? ABCC Apeldoorn werkt samen met Stichting Leergeld (https://www.leergeld.nl/apeldoornvoorst/) en Het Jeugd Sport Fonds (https://jeugdfondssportencultuur.nl/). * tijdens het gehele evenement zijn de dan geldende overheidsregels van kracht. Boksclub ABCC Apeldoorn is een gecertificeerde vereniging, aangesloten bij de Nederlandse Boksbonden NOC*NSF en commiteert zich aan de gemaakte afspraken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden