Dorcas Regiocentrum Apeldoorn heropent na 3,5 maand lockdown

Apeldoorn - Na 3,5 maand gesloten te zijn geweest opent het Dorcas Regiocentrum Apeldoorn vanaf dinsdag 6 april weer haar deuren voor publiek.

Van dinsdag t/m vrijdag is de winkel geopend van 10.00 tot 16.00 uur en kan men weer lekker komen snuffelen en winkelen voor het goede doel. De opbrengsten die de winkel genereert worden besteed aan de hulpprojecten van Dorcas in de hele wereld. Dorcas is er voor de allerarmsten! Vanwege de corona-maatregelen heeft men uitsluitend toegang tot de winkel nadat u een afspraak heeft gemaakt. U kunt dat doen via onze website: www.dorcasregiocentrumapeldoorn.nl klik vervolgens op de gele balk zodat u in de kalender terecht komt, kies dan de dag en het tijdstip.

Per tijdslot is er plek voor 20 personen die elk 45 minuten de tijd krijgen om heerlijk op hun gemak in onze prachtige kringloop door te brengen. Nadat u heeft gereserveerd ontvangt u een bevestiging in uw eigen mailbox (controleer daarvoor ook uw spambox) De komende weken is het NIET mogelijk om goede gebruikte goederen in te leveren, de afdeling inname is gesloten!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden