Medische Fotografie Gelre ziekenhuizen
Medische Fotografie Gelre ziekenhuizen (Foto: Aandachtkaartje in Boom van Aandacht in Gelre ziekenhuizen)

Gelre ziekenhuizen staat stil bij ‘1 jaar leven met corona’ met de Boom van Aandacht

Apeldoorn Al één jaar leven we met corona. Dat heeft op iedereen enorme impact. Daar wil #teamGelre, samen met patiënten en bezoekers, bij stilstaan.

Op maandag 29 maart plaatste de Dienst Geestelijke Verzorging daarom de Boom van Aandacht, opnieuw, in de centrale hal van Gelre Apeldoorn en Gelre Zutphen. De boom blijft hier zo’n zes weken staan, om iedereen de gelegenheid te geven even stil te staan bij alles wat corona met ons heeft gedaan.

,,Komt u in die periode voor een afspraak of bezoek aan een patiënt in het ziekenhuis? Dan nodigen we u uit om uw wens, bemoediging of herinnering op te hangen in onze Boom van Aandacht. U kunt bij het schrijven van uw kaartje denken aan: - Wie of wat wilt u aandacht geven in deze tijd? Of wie wilt u een hart onder de riem steken? Er staat een poster bij de boom in de hal, waarop staat hoe u – uiteraard volgens de corona-richtlijnen – uw kaartje in de boom kunt hangen", aldus deen woordvoerder. ,,Mooie wensen uit de boom zullen we de komende tijd, als hart onder de riem voor ons allemaal, verder delen. Dit doen we natuurlijk anoniem."

Behoefte om na te praten? Bij de Boom van Aandacht staat een poster waarop de contactgegevens staan van het Psychosociaal Team van Gelre ziekenhuizen om even na te praten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden