Speldenkussen geborduurd door een van onze Handwerkster. Een product dat te koop wordt aangeboden via ons Instagram en Facebookpagina Tesselschade Apeldoorn. Opbrengst hiervan gaat naar ons Tesselschade Studiefonds.
Speldenkussen geborduurd door een van onze Handwerkster. Een product dat te koop wordt aangeboden via ons Instagram en Facebookpagina Tesselschade Apeldoorn. Opbrengst hiervan gaat naar ons Tesselschade Studiefonds. (Foto: Dorien Huitink)

Tesselschade Apeldoorn: op zoek de Gouden Handjes

Apeldoorn - Ben je een creatief talent, een doorgeslagen hobbyist die als de beste kan handwerken? Een echte kunstenaar die keramiek kan schilderen, hout kan bewerken, en/of kan borduren, breien, haken of naaien? Zeker in deze coronatijd is crea- bea met je handen terug van weggeweest. Het is zelfs hip, hot en rustgevend. Misschien heb je in deze corona tijd je oude hobby ook wel herontdekt?

Wil je met die gouden handjes graag een maatschappelijke bijdrage leveren? De handgemaakte producten die je voor Tesselschade Apeldoorn maakt, worden zonder winstoogmerk online verkocht, en/of via fairs, en/of op bestelling gemaakt. Ben je bereid in opdracht voor ons te werken? Onze handwerk coördinator staat je met raad en daad bij, en voorziet je van patronen en materiaal. Help je mee?

Tesselschade Apeldoorn zit in de lift. Wij zijn een hechte, enthousiaste club in Apeldoorn volledig gerund door en voor vrouwen, allen vrijwilligers. Met ons Tesselschade Studiefonds helpen wij vrouwen bij de financiering van hun studie om economisch zelfstandig te zijn. Want met een diploma op zak zijn de kansen op een baan en dus economische zelfstandigheid heel veel groter. Vrouwen ontvangen hiervoor een financiële gift uit ons Tesselschade Studiefonds zodat het lesgeld en/of het boekengeld betaald kan worden.

Als eerste vrouwenvereniging van Nederland bestaan we dit jaar 150 jaar. De komende jaren gaan we graag door met het ondersteunen van studentes om hen op weg te helpen naar een mooie baan door te investeren in hun opleiding. Wist u dat het Tesselschade Studiefonds jaarlijks anderhalf tot twee ton uitkeert aan vrouwen, die een gift nodig hebben om een opleiding te kunnen doen? Dit kan niet zonder onze Gouden Handjes.

Meer informatie of interesse? Mail ons op apeldoorn@tesselschade-arbeidadelt.nl of kijk onze vacature op Apeldoorn pakt aan: https://apeldoornpaktaan.nl/vacatures/2064

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden