Briefkaart van collecte Fonds Gehandicaptensport
Briefkaart van collecte Fonds Gehandicaptensport (Foto: Fonds Gehandicaptensport)

G-spelers zetten zich in voor collecte Fonds Gehandicaptensport

Apeldoorn - In de week van zondag 4 tot en met zaterdag 10 april vindt de landelijke collecte voor Fonds Gehandicaptensport plaats. Sport maakt fysiek en mentaal sterker en helpt mensen met een handicap om beter om te gaan met de dagelijkse barrières.

In Nederland zijn er 1.7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning nodig hebben. Sporten is voor hen helaas nog niet vanzelfsprekend. Vaak zijn er aanpassingen nodig. Aan bijvoorbeeld het sport,- en spelmateriaal of de sportaccommodatie, Fonds Gehandicaptensport maakt dit mogelijk, door o.a. financiële ondersteuning te bieden. Deze collecte ondersteunt niet alleen Fonds Gehandicaptensport, maar ook het G-team van Loenermark! 50% van de opbrengst uit deze collecte, gaat rechtstreeks naar het G-team! Dit geld zal 100% ten goede komen van de g-voetballers! Dit jaar wordt de collecteweek anders aangepakt i.v.m. de corona maatregelen.

Er is gekozen om digitaal te collecteren. Op vrijdagavond 2 april zullen de G-voetballers, trainers en andere betrokkenen flyers in Loenen verspreiden. Op deze manier wordt de collecte extra onder de aandacht gebracht. Door de QR code op de flyer te scannen wordt het doneren wel heel gemakkelijk.

Doneren via de digitale collectebus kan ook, klik hiervoor op de volgende link: https://gehandicaptensport.digicollect.nl/g-voetbal-loenermark-loenen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden