Foto:

Ballen Harry komt met puzzelwandeltocht door het groene Apeldoorn

Apeldoorn - Wat kan er nog wel in deze tijd? Het team van Ballen Harry geniet van vele wandelingen in het mooie Apeldoorn en beleeft veel plezier aan de maandelijkse rally tochten van de Pinguïns on Tour.

Tijdens de Ballen Harry’s Puzzelwandeltocht komen deze twee elementen bij elkaar! Ballen Harry heeft een wandeltocht van 3,5 kilometer gemaakt door de Apeldoornse parken, je wandelt langs verrassend leuke locaties en geniet van het vele groen.

Bij de start van de Puzzelwandeltocht ontvang je bladen met foto’s erop, tijdens de tocht ga je op zoek naar deze foto’s en probeer je er zoveel mogelijk te herkennen. De route loop je heel gemakkelijk via de app route.nl, eventueel is er ook een routekaart aanwezig indien de app op de telefoon geen optie is.

De start en finish van de wandelroute is bij de foodtruck van Ballen Harry aan de Vlijtsekade, hoek Deventerstraat – Vlijtseweg. De foodtruck staat bij redelijke weersvoorspellingen op deze locatie op woensdag gehaktdag en zaterdag van 11.00 – 16.30 uur. Houd voor de actuele openingstijden de social media kanalen van Ballen Harry in de gaten.

Ballen Harry geniet ervan om anderen te laten genieten! Daarom is de Puzzelwandeltocht GRATIS beschikbaar bij een aankoop van ‘De lekkerste Gehaktballen’ van Ballen Harry bij de foodtruck. Zonder aankoop van gehaktballen kost de Puzzelwandeltocht 5 euro.

Een aantal deelnemers heeft de tocht al gelopen om hem te testen, ze kwamen met een grote glimlach terug bij de foodtruck en reageerden enthousiast: ‘Wij hebben genoten, wat een mooie route’, ‘Het was oprecht zo leuk om te doen’, ‘De app werkte perfect, supergaaf om rond te wandelen met een opdracht’

Aan het eind van de week maakt Ballen Harry de winnaar van de week bekend en ontvangt hij of zij een Ballen Harry pakket.pellingen (check social media).

Het aanbod van Ballen Harry bestaat uit Broodjes gehaktbal, lekker uit de jus, vacuüm verpakte gehakt en borrelballen uit de diepvries voor thuis en blikjes frisdrank. Momenteel is vanwege de huidige coronaregels alleen afhalen bij de foodtruck toegestaan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden