Apeldoornse stichting ‘Uitgestelde Kinderfeestjes’ in race voor BID Positivity Awards 2021

Apeldoornse stichting ‘Uitgestelde Kinderfeestjes’ in race voor BID Positivity Awards 2021

Foto:

Apeldoorn - De Apeldoornse stichting ‘Uitgestelde Kinderfeestjes’ is genomineerd voor de BID Positivity Awards 2021 voor “Meest positieve bedrijf of non-profit organisatie van Nederland”.

,,Want positief, dat zijn we bij Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes! Dat hebben we ook sinds de eerste corona lockdown in maart 2020 extra laten zien door in 1 week onze dienstverlening om te zetten van kinderfeestjes naar pretpakketten. Deze worden nu met veel plezier aan vele jarige kinderen in armoede door het hele land verzonden. Want ook in dezebijzondere tijd laten we onze doelgroep natuurlijk niet in de steek”, aldus Renée Kranenberg, oprichter / directeur Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes.

BID Positivity Awards maken onderdeel uit van de Big Improvement Day (BID). BID is in 2008 opgezet vanuit debehoefte om positieve ontwikkelingen in Nederland te belichten en verder te brengen. Sindsdien komt de top van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven elk jaar samen voor de meest positieve dag van het jaar. Met deze awards geven ze aandacht aan de kracht van positiviteit en improvement. Doel is om met deze Awards anderen te inspireren omvaker te denken in mogelijkheden, in plaats van moeilijkheden.

De awards worden uitgereikt in 4 categorieën:

1. Meest Positieve Bekende Nederlander

2. Meest Positieve Onbekende Nederlander

3. Meest Positieve Bedrijf of Non-Profit Organisatie

4. Meest Positieve Overheidsorganisatie

De publiekstemmen bepalen de provinciewinnaars. Uit deze provinciewinnaars kiest de vakjury vervolgens de landelijke winnaar die zich de Meest Positieve Bedrijf of Non-Profit Organisatie van het jaar mag noemen. Dus er moet flink gestemd gaan worden!

Het publiek kan van 22 februari tot en met 31 maart zijn of haar stem op de Apeldoorners uitbrengen via een speciale stemlink: https://www.bidawards.nl/stichting-uitgestelde-kinderfeestjes

Renée Kranenberg: “Wat een eer dat we zijn genomineerd voor de BID Positivity Awards! We zoeken met al onze vrijwilligers altijd naar mogelijkheden en zien drempeltjes op de weg juist als een uitdaging. We hopen veel stemmen te ontvangen zodat onze naamsbekendheid groeit en we nog meer kinderen een fijne verjaardag kunnen geven. Dat is hard nodig, helemaal in deze moeilijke tijd.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden