Ontdek (thuis) de kunst in jezelf


Foto: Ellen van der Laan Ontdek de kunst in jezelf

Ontdek (thuis) de kunst in jezelf

Apeldoorn - Dit voorjaar geeft Ellen van der Laan, kunstenares en docent beeldend via Stimenz weer een aantal cursussen ‘Ontdek de kunst in jezelf’.

Het doel van de cursus is je beeldend leren uiten op een vrije manier met allerlei materialen en verschillende technieken. Daarnaast zul je ervaren dat je meer geniet van het kunstzinnig bezig zijn wanneer je niet te snel oordeelt over je werk of jezelf. Het proces is belangrijker dan het resultaat. Je hoeft geen ervaring te hebben in kunstzinnig werken of materiaalkennis te hebben. Het enige dat je nodig hebt is een open houding bij het kunstzinnig bezig zijn.

Wanneer door de corona maatregelen de lessen op locatie niet door mogen gaan, kun je kiezen voor een thuisles. De les wordt dan in een enveloppe bij je thuis bezorgd. Hierin zit de lesbrief met een uitgebreide instructie en foto’s en bijzondere materialen. Voor vragen kun je altijd bellen, mailen of appen.

Er is dit voorjaar nog plaats in onderstaande groepen op 2 verschillende locaties:

De Stolp, Violierenplein 101, Apeldoorn op woensdagmorgen van 10:00 tot 12:00 uur
3, 17 en 31 maart, 21 april, 19 mei, 9 en 23 juni

De Graanhof, Graanhof 2 , Apeldoorn op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur
3 en 17 maart, 7 en 21 april, 5 en 19 mei, 2 en 16 juni

Kosten: €14,00 per les, inclusief materiaal en digitale lesverslagen
exclusief koffie/thee, (deelinschrijving is niet mogelijk).

Je betaalt in coronatijd echter alleen de lessen die je op locatie of thuis volgt. Inschrijven of informatie? Ellen van der Laan, tel. 06-41 26 39 41 of info@studioboulevart.nl.

www.studioboulevart.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden