Opening nieuwe dierenkliniek aan de Waleweingaarde 1 in Apeldoorn

Opening nieuwe dierenkliniek aan de Waleweingaarde 1 in Apeldoorn

Apeldoorn - Kliniek Waleweingaarde opent haar deuren! Vanaf maandag 22 februari is iedereen van harte welkom in de nieuwe kliniek, uiteraard op afspraak, want door de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om de opening groots te vieren.

In de nieuwe kliniek hebben we twee gescheiden wachtkamers; één voor katten (en konijnen) en één voor honden. Hierdoor hebben vooral de katten veel minder stress van het bezoek aan de praktijk. Eigenaren van andere diersoorten mogen kiezen in welke wachtruimte zij plaatsnemen.

,,Verder beschikken we onder andere over een aparte dentale ruimte met een tandheelkundige unit en een dentaal röntgenapparaat waar we de gebitsbehandelingen kunnen verzorgen. Uiteraard hebben we een operatiekamer voorzien van gasnarcose en een speciale röntgenkamer waar ook echo’s kunnen worden gemaakt", aldus een woordvoerder.

Alle werkzaamheden van Praktijk Hofveld 105 worden per 22-2-2021 verplaatst naar de nieuwe kliniek aan de Waleweingaarde 1. Vanaf donderdag 18-2-2021 is Praktijk Hofveld gesloten vanwege de verhuizing.

Benieuwd? Maak gauw een afspraak via 0900-2020643!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden