Theatergroep DAK uit Apeldoorn tijdens Corona

Theatergroep DAK uit Apeldoorn tijdens Corona

Apeldoorn - Theatergroep DAK is een eigenzinnige theatergroep uit Apeldoorn met meestal zo rond de 10 spelers met meer of minder ervaring en met uiteenlopende achtergronden. Wij zijn een kleine club omdat ons uitgangspunt is dat alle leden meespelen in de voorstelling.

De producties komen tot stand op basis van improvisatie. Samen met onze regisseur komen we uiteindelijk na maanden van repeteren tot een zelfgemaakte voorstelling. Een bijzonder leuk en creatief proces wat ons en onze toeschouwers goed bevalt.

Deze zelfgemaakte voorstelling spelen we een aantal keren per jaar op bijzondere plekken. Zo niet dit jaar vanwege de beperkingen die Corona ons oplegt. Een bizarre tijd waarin repeteren en improviseren niet mogelijk is. De theatergroep bestaat al sinds 1941 en we hopen nog vele jaren leuke voorstellingen te maken. Dus zijn we niet bij de pakken neer gaan zitten maar hebben van de nood een deugd gemaakt en zijn enkele maanden geleden begonnen met een online feuilleton: Bankgeheimen

Geheel in onze eigen stijl vanuit improvisatie geven we onze verbeelding de ruimte met alle beperkingen die Corona ons oplegt.

Elke zondag wordt er een nieuwe aflevering online gezet op www.theatergroepdak.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden