Blijf creatief bezig tijdens de lockdown


Ritsendokter op de maandagmarkt in Apeldoorn
Ritsendokter op de maandagmarkt in Apeldoorn (Foto: Ingrid)

Blijf creatief bezig tijdens de lockdown

Apeldoorn - Sinds 15 december is er een lockdown in Nederland waardoor heel veel winkels hun deuren moesten sluiten. Ook voor de maandagmarkt in Apeldoorn had dit grote gevolgen. Alle kramen die geen foodproducten verkopen, mochten niet meer staan.

Daarom dit bericht van Rob, die bekend staat als 'Ritsendokter', met een grote kraam vol fournituren en huishoudelijke artikelen. Ook hij is al weken verplicht thuis en helaas is het einde nog niet in zicht. hij hoopt dat het met al zijn klanten goed gaat en mist de gezelligheid op de markt.

Rob: ,,We hebben niet stil gezeten, onze verkoopwagen is inmiddels schoon en we hebben onze website voorzien van een kleine webshop. Wat we nu merken is dat de mensen die onze contactgegevens hebben, erg blij zijn met de bestellingen die we verzorgen. Het is juist in deze moeilijke tijd belangrijk om bezig te blijven en onze artikelen helpen daarbij. Dus als u iets nodig heeft op het gebied van fournituren of huishoudelijke artikelen horen wij dat graag en zorgen we dat het naar Apeldoorn komt."

Stuur een bericht via de website:deritsendokter.nl, bel 06-44 66 06 90 of mail: info@deritsendokter.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden