Online open dagen Zone.college Twello


Foto:

Online open dagen Zone.college Twello

Twello - Het is belangrijk dat je de school kiest die bij je past. Een school die aansluit bij wat je kunt en wilt. Je ouders/verzorgers en de leerkracht van de basisschool kunnen je hierbij helpen. Wil je graag aan de slag in een groene omgeving met dieren, planten, voeding of techniek? Ben je op zoek naar onderwijs waarin jij jouw talenten leert inzetten voor duurzame vooruitgang in de wereld? Dan is Zone.college Twello een goede keuze! 

Het lesprogramma is heel afwisselend. Je leert door te doen en te ontdekken. Je volgt theorielessen, maar ook praktische lessen. Het is namelijk belangrijk dat je begrijpt wat je leert en hoe je het kunt gebruiken. Je ruikt bloemen, proeft het voedsel, verzorgt de dieren en onderhoudt de tuin. Je gaat dus ook flink met je handen aan de slag. Dat moet natuurlijk bij je passen! Ook is er veel aandacht voor projecten. Tot slot is de sfeer op school vriendelijk en leerlingen voelen zich al snel helemaal op hun plek in deze groene omgeving.  
Bij Zone.college Twello kun je terecht voor vmbo (BB/KB/GL/TL), Het Groene Lyceum (minimaal havo-advies), de vakmanschapsroute (VMR, vanaf leerjaar 3) en mbo niveau 2 (dierverzorging, tuin & landschap en veehouderij). Voor meer informatie over de opleidingen kijk op www.zone.college

Op de online open dagen valt van alles te beleven: een virtuele tour door het gebouw met foto’s en filmpjes, op een aantal momenten is er een algemene webinar met mogelijkheid tot vragen stellen, contact met dyslexiecoach en zorgcoördinator én meedoen aan een spannend spel waarmee een leuke prijs te winnen is. Aanmelden voor de online open dagen kan via www.vmbozone.nl/open-dagen-twello. Iedereen die zich heeft aangemeld, ontvangt een e-mail met een link voor toegang tot de online omgeving.

De online open dagen zijn op vrijdag 22 januari van 16.00 – 21.00 uur en op zaterdag 23 januari van 10.00 – 12.30 uur.

Enthousiast geworden? Op maandag 25 januari om 9.00 uur start het digitale aanmelden voor schooljaar 2021 – 2022 via www.vmbozone.nl/locaties/twello/aanmelden De afgelopen jaren zijn er veel aanmeldingen binnengekomen, waardoor helaas niet iedereen is geplaatst. Ook komend schooljaar kunnen maximaal 230 leerlingen ingeschreven worden voor leerjaar 1 verdeeld over de verschillende leerwegen en Het Groene Lyceum.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden