Mentaal en emotioneel fit de lockdown doorkomen


natuurcoach Linda Kleefman
natuurcoach Linda Kleefman (Foto: Linda Kleefman)

Mentaal en emotioneel fit de lockdown doorkomen

Apeldoorn - Deze bijzondere tijd vraagt op verschillende manieren veel van ons. Alle zekerheden en vanzelfsprekendheden zijn beetje bij beetje verdwenen. Dat kan veel spanning en onrust veroorzaken, met als gevolg dat veel mensen letterlijk aan het overleven zijn, heel logisch.

Als coach begeleid ik vrouwen om eerst de verantwoordelijkheid voor zichzelf te nemen en pas dan voor anderen klaar te staan. Als een vrouw zelf energiek en ontspannen is, kan ze een grotere bijdrage leveren aan het leven van anderen. Veel vrouwen zie ik nu letterlijk in de overlevingsmodus staan. Ze hebben nu extra veel ballen in de lucht te houden omdat hun kinderen thuisonderwijs en extra begeleiding nodig hebben, ze vaak zelf ook nog aan het werk zijn, en er ook voor anderen willen zijn.

Dit houden ze wel even vol, maar niet eeuwig. Storten deze vrouwen in, dan stort ook de zorg, het onderwijs en vele andere sectoren in. Het is in mijn visie juist nu van belang om mentaal en emotioneel jezelf te versterken. Want pas dan kun je je werk en thuissituatie blijven volhouden. Daarom faciliteer ik als coach en eigenaar van Cirkel Centrum voor Coaching in deze periode individuele natuursessies voor deze vrouwen.

Tijdens zo'n natuursessie kunnen vrouwen hun verhaal kwijt en krijgen ze toegang tot andere mogelijkheden die in hen zitten. Deze setting zorgt voor veiligheid, zelfvertrouwen, gezondheid en helderheid. Meer informatie is te vinden op cirkelcentrumvoorcoaching.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden