Ukelele zorgt voor verbinding bij De Gitaaracademie


Foto: MANFRED_POLLERT www.pollert.de

Ukelele zorgt voor verbinding bij De Gitaaracademie

Apeldoorn - Ook De Gitaaracademie moest online verder. Gelijk heeft oprichtster Nathasja van Rosse een set interactieve lessen, lezingen en meer via online Zoom-Sessies opgezet met haar team . Zo kunnen we elkaar muzikaal blijven ontmoeten op een positieve manier en met elkaar verbonden blijven.

Iedereen kan meedoen met de Introductie Workshop Ukelele op 26 januari om 20.30 uur. Dit kleine vrolijke instrumentje is bijzonder geschikt voor het brengen van veel plezier en muziek op een relatief simpele manier. En doordat ze zo goedkoop zijn ook nog eens heel makkelijk aan te schaffen (je krijgt ze bij alle grotere muziekwinkels thuisgestuurd en een starters instrumentje kost maar zo’n twee tientjes ,aldus docent Jur Vermijs). Daarom hopen wij met deze workshop (en is er interesse dan gaan we door met een korte cursus ook) veel plezier te kunnen bieden voor iedereen die mee wil doen.

Tijdens deze sessie leer je al een paar akkoorden spelen en ook een paar liedjes, samen met andere beginners op de ukelele. Zo kan je snel ontdekken of de ukelele een instrument voor jou is, aldus workshop organisator en docent Jur Vermijs.

Intussen hebben de docenten van De Gitaaracademie veel ervaring met online lesgeven en je krijgt goede informatie waarover je vragen kunt stellen aan je docent en/of kunt meeluisteren bij de andere deelnemers. Na afloop krijg je de kennis uit de les ook nog eens kant en klaar in je inbox. Je kan deelnemen aan de Ukelele Workshop door je op te geven via deze link: www.degitaaracademie.nl/online-boeken. De kosten voor deze workshop bedragen 24,95 euro.

We geven de verschillende online sessies aan zowel beginners als gevorderden. In de maanden januari t/m april staan er iedere maand verschillende sessies op het programma.

Op 22 januari een Open-Mic voor nylonsnarige gitaar (alle niveaus) onder hosting van Nathasja van Rosse.
Op 26 januari een Ukelele Workshop (voor beginners) onder leiding van Jur Vermijs.
Op 12 februari een Workshop Tremolo techniek voor klassieke gitaristen (gevorderden) en in maart een

Ook thuis kun je een instrument leren of je spel verbeteren! ‘We willen met deze Zoom-Sessies iedereen bereiken die momenteel niet het huis uit kan’, aldus organisator Nathasja van Rosse. Graag bieden we iedereen het plezier om elkaar online muzikaal te ontmoeten. Je vindt De Gitaaracademie Zoom-Sessies terug op onze website: www.degitaaracademie.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden