Nieuwe Jumbo winkel aan de Eglantierlaan in Apeldoorn opent haar deuren

Nieuwe Jumbo winkel aan de Eglantierlaan in Apeldoorn opent haar deuren

Apeldoorn - De nieuwe Jumbo winkel aan de Eglantierlaan, in winkelcentrum De Eglantier, is vanaf woensdag 27 januari open voor de inwoners van Apeldoorn en omgeving.

Klanten hebben hier volop keuze uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment. De indeling vande winkel is ruim en overzichtelijk, waardoor mensen er gemakkelijk hun weg vinden. De winkel opent haar deuren om 09.00 uur.

Alle klanten die voor een bedrag van 15 euro of meer aan boodschappen doen, ontvangeneen La Place chocoladereep (geldig t/m zondag 31 januari). Filiaalmanager Mike Niensvertelt: “De nieuwe winkel is prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om klantente laten ervaren wat de succesvolle Jumbo formule inhoudt: de laagste prijs, het grootsteassortiment en de beste service. Onze nieuwe winkel telt ruim 1.200 vierkante metervloeroppervlakte.”

De nieuwe winkel biedt een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. Er is veelaandacht voor biologische producten. Ook hebben klanten keus uit allerlei culinaire en versbereide extra’s. Zo vinden echte fijnproevers er bijvoorbeeld verse maaltijden, sushi en pizza’s om thuis af te bakken. Daarnaast halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zijvolop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit,vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Op de visafdeling kunnen klanten zelf een bakjemet verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Bij de slagerij met grill-afdeling kunnen klanten terecht voor vers vlees, zoals kip en spareribs.

In de Jumbo winkel zijn schappen over een lengte van 8 meter gevuld met HEMAassortiment. In het uitgebreide HEMA assortiment vinden klanten producten als kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen,feestartikelen en kaarsen. Tevens beschikt de winkel over self checkout kassa’s waar klanten hun boodschappen in een handomdraai kunnen afrekenen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden