Orpheus podium voor talentenjacht Willy Wonka


<p>Tot 24 januari kun je een auditievideo insturen.&nbsp;</p>

Tot 24 januari kun je een auditievideo insturen. 

(Foto: )

Orpheus podium voor talentenjacht Willy Wonka

Apeldoorn - Apeldoorn zit vól talent, ook Willy Wonka weet dat. Binnenkort doet hij, in zijn zoektocht naar kinderen die naast hem willen schitteren tijdens zijn landelijke musicaltournee, Theater Orpheus aan. Sterren tussen 9 en 13 jaar oud met een goede zangstem én acteertalent kunnen zich nu aanmelden voor de kinderaudities! Niet alleen sterren uit Apeldoorn, maar natuurlijk ook uit de rest van de provincie Gelderland.

Mirjam Barendregt, directeur Orpheus: “Als theater betrekken we graag de stad bij onze programmering en bieden we lokaal en regionaal talent waar mogelijk een podium. Denk aan initiatieven als Gouden Dans, SHOW Apeldoorn en onze gastprogrammeurs. We kijken ernaar uit om opnieuw talenten uit Apeldoorn en omgeving te ontvangen. En ik kan alvast verklappen, dit is niet de laatste keer dat Willy Wonka van zich laat horen in Apeldoorn!” Talenten kunnen aan worden gemeld via www.willywonkazoektjou.nl, waarna een uitnodiging volgt om uiterlijk zondag 24 januari een auditievideo in te sturen. Hierna volgt een online voorselectie en daarna de live audities.

Apeldoorners die te oud of te jong zijn om mee te doen aan de audities kunnen via de speciale nieuwsbrief toch nog op de hoogte blijven van Willy Wonka. Aanmelden via www.willywonkazoektjou.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden