Start oudercursus autisme in Apeldoorn

Start oudercursus autisme in Apeldoorn

Apeldoorn - Heeft u een zoon of dochter tussen de 17 en 30 jaar met ASS problematiek? Wilt u graag meer weten over autisme en hoe u daarmee om kunt gaan? Wilt u graag uw ervaringen delen? Dan is er voor u de “Oudercursus autisme”.

Ouders van een jongvolwassen zoon of dochter met autisme lopen vaak tegen moeilijkheden aan. De omgang en communicatie met de jongere kan door het autisme moeizaam verlopen. Ook zijn er vaak zorgen wat betreft opleiding, werk, wonen en relaties. Dit alles vergt veel energie van de ouders. In de oudercursus komen deze en andere onderwerpen aan de orde.

De oudercursus is bedoeld voor ouders van jongvolwassenen met een autisme spectrum stoornis en een normale begaafdheid. De cursus vindt plaats in Apeldoorn en start op woensdag 3 februari 2021 van 19.00 tot 21.00 uur. Voorafgaand vindt een kennismakingsgesprek plaats. Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met het secretariaat van GGNet Preventie, tel: 088-933 1180, e-mail: preventie@ggnet.nl of via de website: www.ggnet.nl/preventie

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden