Inwoners Ugchelen winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Inwoners Ugchelen winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Ugchelen - Het jaar begint spetterend voor zeven bewoners van de straat Harsselo in Ugchelen. Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen maakte maandagavond bekend dat op hun postcode 7339 KK de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro is gevallen.

In totaal vallen er zeven deelnemers in de prijzen bij de uitreiking van deze SuperPostcodePrijs in Ugchelen. Zij verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro en spelen ieder met één lot mee in de Postcode Loterij. Dat betekent dat zij per persoon een bedrag van 142.857 euro winnen.

Op 1 januari werd in het programma ‘Postcode Loterij: De Weg naar 54,9 Miljoen’ door Postcode Loterij-ambassadeurs Winston Gerschtanowitz en Caroline Tensen bekend gemaakt dat de PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro is gevallen in de provincie Zuid-Holland. In de winnende postcode spelen 17 deelnemers mee met in totaal 26 loten. Zij winnen ieder minimaal 1 miljoen euro. 

Om te voorkomen dat mensen bijeenkomen om de PostcodeKanjer met elkaar te vieren, stelt de loterij dit jaar de winnaars persoonlijk op de hoogte van de winst. Het prijzengeld wordt binnen twee weken uitbetaald.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden