Kalenders uniek sporten van de maand in Apeldoorn

Kalenders uniek sporten van de maand in Apeldoorn

Apeldoorn - Alle voorbereidingen waren klaar om Uniek sporten van de maand te gaan lanceren. Kalenders lagen klaar om te gaan verspreiden en toen kwam het bericht over de lockdown.

,,Elke maand staan er een aantal sporten centraal die we extra in de aandacht zetten met verhalen van sporters, sportaanbieders of over de sport zelf. Voor januari staan zwemmen, rolstoelbasketbal en bowlen op de kalender. Echter gaan we deze sporten niet promoten ivm de coronamaatregelen. Wij gaan afspraken maken met deze sportaanbieders voor een goed alternatief", zegt Ilse Wonink, regiocoach aangepast sporten Stedendriehoek.

Coronaregels op site
Op de kalender staat een QR-code die verwijst naar de pagina van de sportaanbieder. Mocht het zo zijn dat er door corona aanvullende maatregelen gelden bij de sportaanbieder, dan kan men deze op die pagina vinden bij het kopje opmerkingen.

Verspreiding kalenders
De verspreiding door de buurtsportcoaches verplaatst naar januari. Graag de kalender van de gemeente ontvangen? Neem dan contact op via Danny Bekkers, apeldoorn@unieksporten.nl of Ilse Wonink, stedendriehoek@unieksporten.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden